Usi metalice industriale

Atunci când selectarea ușilor industriale de înaltă calitate, unul dintre principalele criterii de durabilitate și longevitate de funcționare. In astfel de elemente structurale de stres intens și cerințele de calitate impuse, prin urmare, este mai mare. uși metalice industriale îndeplinesc toate standardele necesare. stabilit pentru elementele acestui tip și sunt o combinație de performanțe excelente, un design atractiv și prețuri rezonabile.

Pentru usi industriale pot fi găsite:

• Toate ușile industriale sunt controalele, ținând seama de cerințele tuturor normelor și reglementărilor pentru acest tip de activitate.
• Folosit pentru producerea de materiale au trecut (materiale plastice, metale, sticlă) certificarea obligatorie.

• Toate produsele sunt fabricate în fabrici specializate de personal calificat, astfel încât ușile industriale au rezistență ridicată și durabilitate. Pe Hormann ușile sunt garantate timp de 10 ani.
• În ciuda faptului că aplicațiile specifice ale ușilor industriale include cerințe speciale pentru produsele aspectul produselor Hormann în atenția concizie și design de ansamblu estetic.
• În funcție de condițiile de utilizare, puteți alege usi industriale cu izolație termică și acustică ridicată, pentru a rezolva o sarcină specifică în mod eficient.

cumpărare

doar suficient pentru a achiziționa usi industriale pentru a companiei noastre in legatura. Contactul cu specialiști în care este posibil, pur și simplu apel indicat de numărul atât prin e-mail sau. Specialiștii calificați vor răspunde la toate întrebările și să vă ajute să faceți alegerea corectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *