Luați în considerare caracteristicile de bază ale amplificatorului 4 canale

Iar acustica cele mai de bază – modul în care îl instalați. Amintiți-vă că, chiar și cel mai scump și de înaltă calitate, fără difuzor de design acustic nu va suna. Pentru a auzi sunetul, difuzoarele trebuie să fie setat la volumul acustic. În cele mai multe mașini, acest volum sunt fabrica – care staniu, în ceea ce privește acustica. De exemplu, pentru difuzor sunat la ușa mașinii, este necesar să se izoleze de zgomot, vibrații, de preferință, în două straturi și pentru a fixa difuzorul pentru metal, lemn și de inel lanternă. Numai atunci masina ta va suna. De asemenea, este foarte important să nu se confunde polaritatea la conectarea difuzoarelor, deoarece acest lucru va duce la o lipsă totală de bas, deoarece dinamica va lucra în contrariul și se anulează reciproc.

amplificator

amplificator de putere cu 4 canale este cel mai des utilizat în aplicații auto. Conectat, de obicei, cu 4 difuzor sau 2 difuzoare + subwoofer, rareori două poduri la subwoofer. opțiuni notabile au DLS, Alpine, Boston Acoustics, AUDISON, Eton, JL Audio, Rockford Fosgate, Genesis, Kicker, Zapco, Magnat, Mac Audio, JBL, Blaupunkt.

Alegerea amplificator de putere cu 4 canale în mașină destul de o sarcină grea, care este dificil de a decide personal, deoarece este nevoie de cel puțin a asculta cele mai multe opțiuni este de dorit în propriul său sistem, care este dificil și de multe ori nu realist pentru a aranja în practică. Prin urmare, atunci când alege un amplificator trebuie să se bazeze în principal pe producător, sfatul vânzătorului, experiența altora.

Cele mai importante și de bază, care tind să se bazeze atunci când aleg un amplificator – putere. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că multe companii în mod deliberat supraestimeze să inducă în eroare consumatorul și unele subestimează dimpotrivă, pentru a merge într-o clasă mai mică de concurență de sunet auto. Puterea trebuie luată în considerare numai nominală, iar maximă de vârf nu este o caracteristică care ar trebui să fie invocate. Astfel, este de dorit să se ia în considerare faptul că, atunci când specificarea puterii nominale toate marii producători indică întotdeauna SOI (THD) și pentru a compara diferite amplificatoare de putere numai atunci când aceasta este o valoare egală. De asemenea, este necesar să se ia în considerare valoarea nominală a siguranței amplificatorului, de regulă, consumul de curent – este principalul indicator care indică puterea. Și ar trebui să ne amintim că puterea este relevantă în alegerea unui amplificator pentru subwoofer acusticii este mult mai importantă calitate a sunetului. Este de a oferi un indicator al gravității abordare producătorului la fabricarea amplificatorului este un certificat cu un număr de serie, și de măsurare manuală a amplificatorului de putere, care vine cu ea complet.

Ajustări embedded crossover de 4 canale amplificator. crossover de încorporat permite amplificator să taie canale de frecvență nedorite. Folosit pentru a curăța boxele cu bas redus sau subwoofer cu vocea și înălțimea. Există, de asemenea, un accent bas pe canalul de frecvență combiner selectată. Ca o regulă, suficientă energie pentru a instala în mod corect, în care a jucat chiar trebuie să-l configurați corect și ajustați, astfel încât ajustarea mai built-in amplificator de putere, cu atât mai bine.

Clasa AB, amplificatoare D. Clasa AB au o putere relativ mare, dar foarte bună calitate a sunetului, sunt folosite, de regulă, pe acustica. Clasa D amplificatoare au mai multă putere la o calitate a sunetului scăzută potrivit pentru subwoofere. De asemenea, este demn de menționat faptul că clasa D amplificatoarele sunt suficient de dimensiunile lor compacte.

Conexiuni cu punte – conectează un difuzor (de obicei subwoofer) la o pereche de canale de amplificare. Această conexiune este rezumată puterea canalului. Există aproape toate amplificatoare auto moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *