Cea de a treia regulă pentru selectarea produselor cosmetice

Regula numărul trei este necesar alege produsele cosmetice, indiferent de toleranță a individului sau a pielii sensibile.

Faptul că fiecare dintre noi pielea are o anumită cantitate de sensibilitate. Cineva care are mai mult, cineva – mai putin. Prin urmare, este necesar să se determine sensibilitatea lor la anumite produse cosmetice sau componente cosmetice, pentru a nu provoca disconfort în timpul aplicării machiaj.

De exemplu, unele cremă, atunci când este aplicat pe piele poate provoca roșeață, mâncărime sau senzație de arsură neplăcută aproape imediat după aplicarea sa. Aceasta nu este o alergie (reactie a sistemului imunitar), nr. Aceasta este sensibilitatea pielii și răspunsul acestuia la un anumit produs cosmetic. Prin urmare, această cremă ar trebui să eliminați din produsele cosmetice dumneavoastră și de a găsi și de a folosi numai fondurile în cazul în care acestea sunt, de exemplu, „pentru pielea sensibilă” sau „produs hipoalergenic.”
Cea de a patra regulă de selectare a produselor cosmetice

Regula numărul patru – trebuie evitat cât mai mult posibil achiziționarea de active care promit o soluție rapidă și eficientă a tuturor problemelor. Orice produse cosmetice sunt proiectate pentru a se asigura că, pentru a stimula și de a restabili functia naturala a pielii. Acest proces nu poate fi instantanee.

Unelte care promit totul dintr-o dată, de obicei, realizate cu o concentrație mare de ingrediente active, foarte puternici și componente. Cel mai adesea, acest agent și componente care sunt interzise autoritățile sanitare și nu poate provoca o reacție alergică doar timpul, dar, de asemenea, provoca boli grave. Deci, încercați să nu cumpere produse cosmetice, care oferă, de asemenea, întineri, hranesc si hidrateaza pielea si contine componente necunoscute ei înșiși.

Cea de a cincea gama regula de produse cosmetice

Regula numărul cinci – să acorde o atenție la condițiile de depozitare și de utilizare a produselor cosmetice. Durabilitatea unui produs cosmetic este determinat de către producător pentru siguranța sănătății dumneavoastră. Aceasta este, în cazul în care data de expirare a pachetului de cremă nu a expirat, vehiculul poate fi utilizat în siguranță în scopurile specificate, și nu se teme de consecințe. Dar, când a trecut data de expirare, produsul cosmetic este scos din uz, deoarece aceasta poate provoca daune ireparabile nu numai fata ta, dar starea generala de sanatate a corpului tau.

Semnele de produs cosmetic alterate se pot schimba culoarea si consistenta, miros neplăcut. Utilizați acest instrument înainte și să nu cumpere absolut.

A șasea regulă de selecție a produselor cosmetice

Regula numărul șase – cumpara produse cosmetice este necesară numai în magazinele de specialitate sau de rețea de marketing. Astfel, veți obține nu numai un produs de calitate, care este fabricat sub un control strict de către autoritățile de sănătate în stat, dar, de asemenea, să câștige încredere în sănătatea și frumusețea lor. Atunci când cumpără produse cosmetice „mâini” făcute de întreprinderile private sau de mână, unii meșteșugari, executați riscul de propria sănătate și propria lor frumusețe. O sanatate si frumusete nu este de vânzare la orice preț și în orice țară. Deci, să fie atent și precaut atunci când cumpără produse cosmetice pentru fata.
Cea de a șaptea regulă de selectare a produselor cosmetice

Și a șaptea, ultima regula pe care ar trebui să știți atunci când alegeți produse cosmetice pentru față – nu vine niciodată la problema achiziționării de produse cosmetice spontan și dintr-o dată, în conformitate cu regula: „Am vrut asa, cumpere.” Acest lucru este fundamental greșit. Pentru achiziționarea unui produs cosmetic necesită unele cunoștințe – informații despre fabricant, calitatea produsului, impactul potențial asupra acestuia și, desigur, comentarii consumatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *