6 parametrii unui bun saci de laptop

proteja notebook-uri și facilități de întrebări așa cum se misca excita cumparatorul nu este mai mică decât alegerea PC-ului portabil. În acest articol ne vom uita la ceea ce ar trebui să acorde o atenție, dacă vă decideți să cumpărați un „capac” pentru aparat.
Dimensiunea sacului

Fiecare PC notebook are o dimensiune a matricei iar grosimea sa este, prin urmare, punct important de kogdna nevoie pentru a ridica geanta, este alegerea acestor parametri. Geanta trebuie să se potrivească dimensiunea PC-ului portabil. În cazul în care acesta va fi mai mult marimea devaysa sau va fi liber să se miște în pungă, acesta va scadea nivelul aparatului de securitate.

Nu geanta neapărat laptop cu o diagonală de 15 inci diagonala nu este potrivit pentru 14 sau 16 inch. Aici trebuie să ținem cont de faptul că laptop-uri cu diferite diagonalele au aceleași dimensiuni. Sau, în mod alternativ, un laptop cu o matrice de 15 ” poate fi notebook-uri de jocuri mai subțire, cu același ecran dimensiune.
material

Materialele utilizate pentru fabricarea de saci de laptop, trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

să păstreze în formă;
o protecție suplimentară împotriva impacturilor laterale;
să fie durabil și rezistent la apă.

pungi distribuite sunt acum realizate din material plastic, poliester și nylon. Ultimele două opțiuni sunt utilizate de protecție din metal sau cadre din plastic, acestea protejează mai bine aparatul de influențe externe, și uzi.
protecţie fizică

Aceasta depinde de materialul de sac și amortizare deflectoare de aer. perete previne contactul direct alcoolizat cu laptop-ul în timpul impactului, iar densitatea pielii protejează de apă și de hipotermie puternică în frig. Material de placare Densitatea este măsurată în unități de denierul considerate indicele optim 500-1000 denier.

În multe modele pot fi compartimente laterale de aer suplimentare, protejează împotriva contactului fizic. Pentru protecție, sunt întărite de rețea, să solicite întregul corp al pungii, precum și un cadru rigid. În sfârșit, dacă este necesar, ordonarea blindate.
caracterul practic

Fiecare sac are numărul său propriu și dimensiunea compartimentelor cu buzunare în care dispozitivul este confortabil de purtat și accesorii pentru laptop (de exemplu, sursa de alimentare). În diverse notebook-uri dimensiunea sa poate varia.

De asemenea, nu se poate uita de accesorii externe, cum ar fi un mouse, hard disk extern, etc. Toate acestea vor avea nevoie de un anumit număr de birouri pentru proprietar. Compartimentul principal are curele pentru o mai bună stabilitate a laptop-ului. Fiecare sac, ca un computer, are o greutate diferită, astfel încât în momentul achiziționării, să acorde o atenție la ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *